Hírlevél feliratkozásHTML formátum?

  • Ruházati bolt termékei
  • Ruházati bolt termékei

Legfrissebb hírek

Kedves Látogatónk!
Szolnoki üzletünk bezárt.
Weboldalunk jelenleg tesztüzemben működik.

Bemutatkozás

Bemutatkozás
Bemutatkozás

 

A Belvárosi Szalon Szolnok belvárosában, a Baross út 50. szám alatt (a Gólyánál, a Gépiparival szemben) meghitt hangulatú környezetben fogadja vásárlóit. A polgári típusú épület külső megjelenésében is az eleganciát sugallja.

 

 

A XX. század elejének hangulatát idéző belső elrendezés, a bútorzat , a kiszolgálás a vevők megkülönböztetett tiszteletét szolgálják.

 

Üzletházunkban megfizethető divatárut kínálunk hölgyeknek és uraknak. Ünnepi alkalmakra esküvői és alkalmi ruhák kölcsönzésével és árusításával állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. A fiatalok a legújabb trend szerint készült ruhákból válogathatnak. Szeretteik köszöntésére élő csokrokat, virágkötészeti alkotásokat, kedves ajándékokat vásárolhatnak nálunk a betérő vendégek.

 

Ízléssel, nagy gonddal összeállított árukészletünk egyedi és elegáns megjelenést biztosítanak kedves vásárlóinknak mind az öltözködés, mind a lakberendezés, mind az ajándékozás terén. Művészi érzékkel készített különleges virágkompozícióink bármely lakás, iroda díszévé válhatnak.

 

 

Azok a kedves vásárlóink, akik nem tudják személyesen felkeresni szalonunkat , bizonyos termékeinket interneten keresztül is megrendelhetik, és számukra csomagban küldjük el a megrendelt árut.

Online Látogatók

458441
MaMa59
TegnapTegnap67
Ezen a hétenEzen a héten126
Jelen hónapbanJelen hónapban126
ÖsszesenÖsszesen458441
IP címed 18.207.160.97
US
Belépett felhasználó 0
Vendég 7

Üzletünk képekben

  • Ruházati bolt termékei