Hírlevél feliratkozásHTML formátum?

  • Virágdíszek
  • Virágdíszek

Legfrissebb hírek

Kedves Látogatónk!
Szolnoki üzletünk bezárt.
Weboldalunk jelenleg tesztüzemben működik.

Férfi divatáru

Férfi divatáru
Férfi divatáru

 

Ma az ideális férfi is sokat ad öltözködésére, hiszen a sikeres fellépés egyik titka egy jól szabott öltöny a hozzá illő inggel, nyakkendővel. Eseménytípustól függően (jó ízléssel) megválasztott jó ruha csodákra képes az ember önbizalom-építésében. De lehet valaki sportosan is elegáns, csak jó ízlés és megfelelő kínálattal rendelkező üzlet kell hozzá.

 

 

 

 

 

 

Nálunk ezt megtalálják vevőink. Manapság a világban egyre jobban elterjed a meghívókon szereplő megjelenési kód is. (White Tie, Black Tie, Business, Formal, Casual)

 

 

White Tie: a legelegánsabb események meghívóin szerepel. A férfiaknak előírt öltözet a frakk, nadrág, fehér ing, fehér mellény, fehér csokornyakkendő. Black Tie: a White Tie-nál kicsit visszafogottabb. Férfiaknak elvárás a fekete szmoking, fekete csokornyakkendővel. Black Tie Optional, Black Tie Invited: lehetőséget ad arra, hogy eldöntsük, szmokingban menjünk, vagy ha úgy ítéljük meg, akár egy sötét öltönyben és nyakkendőben. Creative Black Tie, Formal: a formális öltözék trendi alternatívája lehet. Belefér ilyenkor egy szmoking, fekete inggel és nyakkendő nélkül.

 

 

 

Semi-Formal, After Five: arany középút a Business Casual és a Black Tie között, tehát az uraknak nem szükséges a szmoking, mindössze az öltöny. Business: az urak esetében megegyezik a Semi-Formallal. Smart Casual, Dressy Casual: sem farmer, póló, tornacipő. Itt a férfiaknál belefér egy szövetnadrág zakóval. Casual: ebben az esetben nincsenek megkötések, ránk bízzák, hogy mit viseljünk. Mondhatnánk úgy is, hétköznapi viselet.

Online Látogatók

490546
MaMa45
TegnapTegnap28
Ezen a hétenEzen a héten45
Jelen hónapbanJelen hónapban1593
ÖsszesenÖsszesen490546
IP címed 44.201.97.0
US
Belépett felhasználó 0
Vendég 2

Üzletünk képekben

  • Ruházati bolt termékei
Ön itt van: Kezdőlap Kínálatunk Férfi divatáru