Hírlevél feliratkozásHTML formátum?

  • Virágdíszek
  • Virágdíszek

Legfrissebb hírek

Kedves Látogatónk!
Szolnoki üzletünk bezárt.
Weboldalunk jelenleg tesztüzemben működik.

Esküvői ruhák

Esküvői ruha
Esküvői ruha

 

Az esküvő meghatározó az ember életében. A hosszú készülődés fontos része az öltözék. Meseszép ruhákat kínálunk a menyasszonyoknak , hozzájuk illő különböző kiegészítőkkel.

 

 

 

 

 

 

Legyen szó élő, száraz virágból készült asztal, ajtó dísz, autó dísz, terítők, szalvéták, pohár - üveg díszek, porcelán tárgyak széles választéka közül válogathatnak mind azok kik felejthetetlenné szeretnék tenni ezt a nagy napot és még jobban varázslatosabbá tenni az apróbb részleteket.

 

 

Elkészítjük a ruhához illő csokrot is. Bármennyire is tagadják, a férfiakat is érdekli a saját külsejük, főleg ha az esküvőjükről van szó. Lehet, hogy nem kezdenek el hónapokkal a frigy előtt készülődni, mint a párjuk, de nekik is fontos a megjelenés. Fess frizura, ápolt, borotvált arcbőr, manikűrözött kéz és persze a legfontosabb, az öltözék.

 

 

 

 

 

A vőlegények elegáns öltönyt, inget, nyakkendőt találnak nálunk. Igazi különlegességünk a művirágból készült autódíszítő szett, de lehetőség van nálunk élő virágból felöltöztetni autónkat. Üzletünkben nem csak értékesítéssel foglalkozik, hanem lehetőség van a menyasszonyi ruha kölcsönzésére is. Szívesen vállaljuk az esküvői színhely teljes dekorációját is.

Online Látogatók

459694
MaMa33
TegnapTegnap607
Ezen a hétenEzen a héten762
Jelen hónapbanJelen hónapban3596
ÖsszesenÖsszesen459694
IP címed 44.192.44.30
US
Belépett felhasználó 0
Vendég 19

Üzletünk képekben

  • Virágdíszek
Ön itt van: Kezdőlap Kínálatunk Esküvői ruhák