Hírlevél feliratkozásHTML formátum?

  • Ajándék üzlet termékei
  • Virágdíszek

Legfrissebb hírek

Kedves Látogatónk!
Szolnoki üzletünk bezárt.
Weboldalunk jelenleg tesztüzemben működik.

Ajándék

Ajándék
Ajándék

 

Családtagjainkat , szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket gyakorta megajándékozzuk. Legyen szó karácsonyi, nő napi, név napi, születés napi vagy egy semleges napról amikor egy ajándék meglepetéssel szeretnénk kifejezni szeretetünket.

 

 

Mindig gond azonban, mi legyen a meglepetés. Tekintettel kell lennünk a megajándékozott ízlésére, az sem közömbös, hogy milyen alkalomról van szó, és az sem baj, ha az ajándékozó személyisége is érződik a kiválasztott tárgyon.

 

 

Könnyű a választás, ha van miből. Mi tiszta szívből ajánljuk kínálatunkat mindenkinek. A nagy odaadással és szeretettel válogatott termékeinkkel a gyermekektől az idősebb korosztályig bárkit megajándékozhatnak. Külön felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét esküvői tárgyainkra. Találhatnak nálunk gyönyörű üdvözlő borítékokat, ajándékcsomagolókat, kitűzőket, üvegdíszeket, díszpoharakat, autódíszeket, fotóalbumot.

 

 

 

 

 

Nagyon kedveltek a szalaghímzett terítőink, melyekből négyzet- és köralakút, valamint oválisat is választhatnak. Dekoratív üveg és porcelán tárgyainkban bárki örömét lelheti. Különleges, egyedi – az ajándékhoz igazított- csomagolásunk még tovább tudja fokozni a megajándékozott örömét.

Online Látogatók

457956
MaMa64
TegnapTegnap62
Ezen a hétenEzen a héten196
Jelen hónapbanJelen hónapban900
ÖsszesenÖsszesen457956
IP címed 44.201.72.250
US
Belépett felhasználó 0
Vendég 2

Üzletünk képekben

  • Virágdíszek
Ön itt van: Kezdőlap Kínálatunk Ajándék