Hírlevél feliratkozásHTML formátum?

Az oldal nyelve

Magyar (HU)
  • Ruházati bolt termékei
  • Virágdíszek

Legfrissebb hírek

Kedves Látogatónk!
Szolnoki üzletünk bezárt.
Weboldalunk jelenleg tesztüzemben működik.

Női divatáru

Női divatáru

 

A hölgyek hétköznapi, alkalmi, estélyi és báli ruhák széles választékát kínáljuk üzletházunkban. Fő célkitűzésünk, hogy a vásárlóink kivívják öltözködésükkel környezetük elismerését. A csinos öltözet a művészien megkomponált képet juttatja eszünkbe, ahol minden a helyén van.

 

 

 

 

 

Egy-egy jól megválasztott ruhadarab sikeressé teheti viselőjét, ha jól érzi magát benne, nagyobb lesz az önbizalma, amit csak fokozhat mások elismerő pillantása, megjegyzése. Különböző méret, szín, kialakítás között válogathatnak betérő vendégeink, akár kérésre, lehetőség van varró női átalakításra, igazításra is.

 

Női divatáru

 

Eladóink készséggel állnak vásárlóink segítségére és örömünkre szolgál ha sikerül általunk valóra váltani a különböző elképzeléseket mert az elegáns nő a mi jelképünk. A divatos öltözködéshez, vagy egy gyönyörű ruhához gyakran van szükség különböző kiegészítőkre, hiszen segítségükkel még elegánsabbá, észrevehetőbbé tehetjük fellépésünket.

 

 

 

 

 

A kiegészítők színes skáláját kínáljuk női megjelenés terén. Találhatnak nálunk kalapokat, sálakat, táskákat, öveket, bizsukat, hajcsatokat, haj díszítőket és egyéb kiegészítőket, kellékeket.

Férfi divatáru

Férfi divatáru

 

Ma az ideális férfi is sokat ad öltözködésére, hiszen a sikeres fellépés egyik titka egy jól szabott öltöny a hozzá illő inggel, nyakkendővel. Eseménytípustól függően (jó ízléssel) megválasztott jó ruha csodákra képes az ember önbizalom-építésében. De lehet valaki sportosan is elegáns, csak jó ízlés és megfelelő kínálattal rendelkező üzlet kell hozzá.

 

 

 

 

 

 

Nálunk ezt megtalálják vevőink. Manapság a világban egyre jobban elterjed a meghívókon szereplő megjelenési kód is. (White Tie, Black Tie, Business, Formal, Casual)

 

Férfi divatáru

 

White Tie: a legelegánsabb események meghívóin szerepel. A férfiaknak előírt öltözet a frakk, nadrág, fehér ing, fehér mellény, fehér csokornyakkendő. Black Tie: a White Tie-nál kicsit visszafogottabb. Férfiaknak elvárás a fekete szmoking, fekete csokornyakkendővel. Black Tie Optional, Black Tie Invited: lehetőséget ad arra, hogy eldöntsük, szmokingban menjünk, vagy ha úgy ítéljük meg, akár egy sötét öltönyben és nyakkendőben. Creative Black Tie, Formal: a formális öltözék trendi alternatívája lehet. Belefér ilyenkor egy szmoking, fekete inggel és nyakkendő nélkül.

 

 

 

Semi-Formal, After Five: arany középút a Business Casual és a Black Tie között, tehát az uraknak nem szükséges a szmoking, mindössze az öltöny. Business: az urak esetében megegyezik a Semi-Formallal. Smart Casual, Dressy Casual: sem farmer, póló, tornacipő. Itt a férfiaknál belefér egy szövetnadrág zakóval. Casual: ebben az esetben nincsenek megkötések, ránk bízzák, hogy mit viseljünk. Mondhatnánk úgy is, hétköznapi viselet.

Alkalmi és koktélruhák

Alkalmi és koktélruhák

 

Vannak az ember életében olyan események, ahol ünnepi, estélyi ruhában kell megjelennie. Az esküvők, a bálak, a színházi előadások, a hangversenyek, a különböző fellépések megkövetelik a csillogást, az elegáns külsőt. Üzletünkben minden korosztály talál magának megfelelő alkalmi ruhát.

 

 

 

 

 

Ahogy a férfiaknak, a nőknek is meg kell felelniük öltözködés terén bizonyos meghívókon szereplő elvárásoknak amelyeket különböző kód névként szoktak feltüntetni. White Tie: a hölgyek nagyestélyit, könyékig érő kesztyűvel kiegészítve kell megjelenni. Black Tie: a hölgyektől az estélyit, kesztyű nélkül, ujjatlan hosszú ruha, melyet viselhetnek stólával, de lehet rövid koktélruha is, attól függően, hogy milyenek a helyi szokások.

 

Alkalmi és koktélruhák

 

Black Tie Optional, Black Tie Invited: a nőkre nézve nincs sok választás: nagyestélyi vagy koktélruha. Creative Black Tie, Formal: A nők ilyenkor jobban megmutathatják magukat, a koktélruhából választhatják a rövidebb verziót, vagy mehetnek elegáns kétrészesben. Semi-Formal, After Five: a hölgyek esetében a koktélruha, elegáns kosztüm az elfogadott.

 

 

 

 

 

Business: hölgyek esetében kikötés, hogy elegánsak legyenek, de ruhájuk ne legyen kivágott. Cocktail Attire: rövid, de elegáns ruhában menjünk. Smart Casual, Dressy Casual nőknél egy elegáns nadrág blúzzal, felsővel, pulóverrel vagy blézerben illik megjelenni. Casual: mint ahogy férfiak esetében is nincsenek megkötések, ránk bízzák, hogy mit viseljünk.

Esküvői ruhák

Esküvői ruha

 

Az esküvő meghatározó az ember életében. A hosszú készülődés fontos része az öltözék. Meseszép ruhákat kínálunk a menyasszonyoknak , hozzájuk illő különböző kiegészítőkkel.

 

 

 

 

 

 

Legyen szó élő, száraz virágból készült asztal, ajtó dísz, autó dísz, terítők, szalvéták, pohár - üveg díszek, porcelán tárgyak széles választéka közül válogathatnak mind azok kik felejthetetlenné szeretnék tenni ezt a nagy napot és még jobban varázslatosabbá tenni az apróbb részleteket.

 

Esküvői ruha

 

Elkészítjük a ruhához illő csokrot is. Bármennyire is tagadják, a férfiakat is érdekli a saját külsejük, főleg ha az esküvőjükről van szó. Lehet, hogy nem kezdenek el hónapokkal a frigy előtt készülődni, mint a párjuk, de nekik is fontos a megjelenés. Fess frizura, ápolt, borotvált arcbőr, manikűrözött kéz és persze a legfontosabb, az öltözék.

 

 

 

 

 

A vőlegények elegáns öltönyt, inget, nyakkendőt találnak nálunk. Igazi különlegességünk a művirágból készült autódíszítő szett, de lehetőség van nálunk élő virágból felöltöztetni autónkat. Üzletünkben nem csak értékesítéssel foglalkozik, hanem lehetőség van a menyasszonyi ruha kölcsönzésére is. Szívesen vállaljuk az esküvői színhely teljes dekorációját is.

Virágkötészet

Virágkötészet

 

A virág különleges ajándék. Miért legyen az egy egyszerűen összekötött csokor, amikor gyönyörű kompozíciókat is lehet belőle készíteni. Virággal valóban megközelíthetjük a megajándékozott lelkét, csak szakavatott kéz és ízlés kell hozzá.

 

 

 

 

 

Üzletünkben valódi virágkötészeti alkotásokat készítünk vásárlóinknak. Garantáltan egyedi mindegyik, legyenek élő, száraz virág vagy művirágból.

 

Virágkötészet

 

Kínálunk csokrokat (bármely alkalomra, így esküvőre is) , koszorúkat , ajtó- és asztaldíszeket , de bármely más funkciójú virág- és növénykompozíciókat is el tudunk készíteni.

 

 

 

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk intézményeknek, vállalatoknak is. Vállalunk esküvőre terem- és autódíszítést is.

Online Látogatók

453604
MaMa12
TegnapTegnap22
Ezen a hétenEzen a héten136
Jelen hónapbanJelen hónapban266
ÖsszesenÖsszesen453604
IP címed 44.200.82.149
US
Belépett felhasználó 0
Vendég 7

Üzletünk képekben

  • Virágdíszek
Ön itt van: Kezdőlap Kínálatunk Fénymásolás és nyomtatás Kínálatunk